Sveikiname atvykus! Tik dabar – papildoma 20% nuolaida visoms prekėms su kodu START20.

Atsargų kamara

Prekės kodas: 9786090166611

33.76 € Discount SVG

42,20 

Pasirinkite prekės tipą:

Liko 2

Pristatymo-atsiėmimo terminai

Atsiėmimas knygynėlyje

Atsiimkite tą pačią ar kitą darbo dieną

0,00 €
Atsiėmimas paštomate

Atsiimkite per 2 - 5 d.d.
Nemokamas atsiėmimas užsakymams nuo 30 €

nuo 0,00 – 3.20 €
Pristatymas kurjeriu

Atsiimkite per 2 - 5 d.d.
Nemokamas atsiėmimas užsakymams nuo 30 €

nuo 0,00 – 3.50 €

Informacija apie prekę

„Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.“

RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ

Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.

Taigi keliaukime į knygos „Atsargų kamara“ autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.

Knygoje „Atsargų kamara“ jūsų laukia:

– visi mūsų ir kitų tautų tradiciniai konservavimo būdai, tinkami šių dienų šeimininkėms ir šeimininkams;

– išsamūs aprašymai, kaip rauginti, sūdyti, džiovinti ar kitaip ilgam laikui paruošti beveik visas daržoves, uogas, vaisius, auginamus darže ar perkamus iš ūkininkų, taip pat miško grybus;

– atsargų ruošimo receptai, taupantys energiją, t. y. nereikalaujantys produktų kaitinti ar virti, ilgų valandų prie puodų, neeikvojantys elektros ir dujų;

– papildomi receptai, kaip gaminti iš sūdytų, raugintų, džiovintų atsargų. Svarbu ne tik žinoti, kaip išdžiovinti kaliaropę, bet ir nepamiršti, kad jos galima įdėti į triušienos troškinį.

„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“
Ieva Šidlaitė

Autorius
Ieva Šidlaitė
Leidykla
Alma littera
Kalba
Lietuvių kalba
Leidimo metai
2025
Viršelio tipas
Kietas
Puslapių skaičius
280
Matmenys
20x25
Spalvingumas
spalvota

Jus taip pat gali sudominti

-59%

11.18 € Discount SVG

Original price was: 33,78 €.Current price is: 13,98 €.

Nemokamas pristatymas

Išskirtiniai pasiūlymai

Nemokamas atsiėmimas

Saugus pirkimas

Jūsų privatumas

Mes naudojame slapukus tam, kad pagerintume Jūsų naršymo patirtį mūsų svetainėje ir prisimintume Jūsų pasirinkimus. Tęsdami naršymą, sutinkate su slapukų naudojimu.

Produktų rikiavimas

Kaina

filterproductprice - slider
filterproductprice - inputs

Autorius

filterbyauthor
Daugiau

Leidykla

publisher
Daugiau

Amžiaus grupė

filterage

Kalba

Language

Defektai

filterbytype